onsdag 4 augusti 2010

Usain Bolt springer Kistaloppet

Som ni kanske vet gästar Usain Bolt Stockholm eftersom han springer 100 m på DN Galan på fredag mot bl.a. Tyson Gay och Asafa Powell. Han gav tidigare idag en presskonferens på Stadium Hamngatan och skrev även autografer. För att få lite one-on-one med Bolt tog jag mig in till Hamngatan med målet att få honom att springa Kistaloppet den 18 september. Under presskonferensen kände jag att frågorna blev alltför corny så jag avbröt sessionen med att fråga om Usain inte skulle springa Kistaloppet. Jag berättade kort om Kistaloppet och tro det eller ej - Usain Bolt kommer! Inte nog med det. Han sa att han ska springa i den rosa Kistaloppet t-shirten som jag tog med till honom. Vilken kille.

Har jag föresten berättat om när jag spelade fotboll med Nacka Skoglund?

/D

4 kommentarer:

 1. Men klockrent! Då får vi se om även jag kan frigöra tid att vara med... ;-P

  SvaraRadera
 2. Kommer Bolt. Då lovar jag att jag springer på händerna hela vägen : )

  SvaraRadera
 3. Karin perfekt, då ses vi den 18 september! Jag spelade vänsterback den matchen och eftersom Nacka var vänsterytter blev det inte så många riktiga möten.

  Alex, springer du på bara händer eller med handskar ;) ?

  SvaraRadera
 4. Ha! fantastisk! Jag hade noll-koll på Husby maraton-grejen tills för någon dag sedan. Loppet ligger ju lite knapert mellan SHM och Lidingö men jag hoppas att jag kan vara med (barnvakter... hallå!)

  SvaraRadera