onsdag 25 augusti 2010

SOS Barnbyar om KistaloppetTack till SOS Barnbyar för pressmeddelandet! Anmäl dig till Kistaloppet och bli en del av rörelsen. Tio procent av startavgiften går till valfri stödorganisation inom ramen för SOFT - Spring Och Förändra Tillsammans. Originalet.

Tycker du att tio procent till "välgörenhet" är lite så kom ihåg att allt ev. överskott från Kistaloppet går till verksamheten i Husby Marathon Programme. Det är så vi jobbar. Husbymodellen är 360 graders win-win. Nu är jag lite trött och ska fälla ihop Macken och ta t-banan hem.

Dagen har för övrigt varit solid med en straight forward presentation för Säkerhetsgymnasiets elever tidigt på morgonen. De kommer att hjälpa till med säkerheten bl.a. i Kista Galleria den 18 september 2010. Tjejerna och killarna verkade ha stenkoll på läget så det ska bli ett nöje att samarbeta med dem. Efter presentationen körde John och jag effektiv tid på kontoret. Kvällen toppades med guerilla marketing på Hälsoloppet i Flempan. Därefter tillbaka till kontoret... Sleep is the cousin of death sa Nas. Money never sleeps sa Gordon Gekko. Lite sömn ska bli trevligt säger undertecknad. Good night.

/David

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar