fredag 13 augusti 2010

Lätt träning, skor från Runners' Store och gruppfoto


Husby Marathon Programme 2010. Du vet hur vi gör.


Samra stretchar loss före träningen.


Är det här min bästa sida? Tan posar.


Babak med f.d. FN-soldat tillika Husbybo.


Fr vänster: Ali, Abdi (bakom), Kadir, Rojen.


Undertecknad. Förmätet med solobild? Lite kanske...


Benka a.k.a Springer För Framtiden och Babak a.k.a. Springer och Röstar

Foto: Haben Solomon

Igår hade vi en lätt träning med HMP inför Midnattsloppet. Före träningen fick laget sina skor som Runners' Store tillhandahållit. Stort tack till Martin Enholm och det goda folket på Runners' Store som älskar Husby. Det var en god blandning av Asics, New Balance, Saucony m.m. Ballo fick en vinstlott med de förbannat snygga Saucony-skorna som enligt uppgift var lika sköna för fötterna som för ögat. För att få en bra lagbild av Husby Marathon Programme anno 2010 var mästerfotografen Haben Solomon på plats och knäppte av bilderna du ser ovanför. Träningen var inte mer komplicerad än att det blev ett varv runt El Classico. Många har hört av sig och vill veta vilken den berömda rundan är. Kartbeskrivning över El Classico kommer därför läggas upp inom kort via Jogg.se.

Under träningen hände något riktigt speciellt. Babak blev uppkallad på samtal av en äldre herre med sträng min som bor precis ovanför Bänken. Beezy trodde att det var klagosång på gång och förberedde sig för hood beef. Ack så fel han hade. Den äldre herren berättade för Babak hur glad han blir varje gång han ser "ungdomarna som springer". Superlativen flödadade och den äldre herren berättade att han t.o.m. kontaktat fastighetsbolaget Wallenstam för att berömma HMP. För våra insatser belönades vi med märket som Babak stolt håller i på bilden. "Fredsbaskrarna Sverige" står det på bilden. Den annars stressiga dagen kunde inte avslutats bättre.

Nu är det laddning inför Midnattsloppet imorgon som gäller. Lite volontärarbete på Ny Gemenskap ska vi också hinna med på morgonen.

God kväll!

/David

1 kommentar:

  1. Skönt med positiv feedback från samhället, speciellt från ortsbor

    SvaraRadera