tisdag 18 maj 2010

Brölloppet - en kärleksförklaring till järva

Ingen har väl missat att Victoria Bernadotte och Daniel Westling gifter sig den 19 juni 2010. Det firar Stockholms stad med att anordna ett storslaget evenemang där stockholmare, turister och andra inresta gäster kan festa tillsammans. Temat på evenemanget är kärlek och namnet är LOVE Stockholm 2010. Kärleksfestligheterna kommer att äga rum i två veckor med start på nationaldagen (6 juni). LOVE Stockholm 2010 aktiverar både innerstan och les banlieues. I 164 firas kärleken bl.a. genom löpartävlingen Brölloppet lördagen den 12 juni.

Brölloppet arrangeras av Kista SC och är fyra kilometer långt med start och mål i Akalla By. Start i den öppna motionsklassen startar kl 12.30. Banan är riktigt fin och som löpare får man uppleva Järvafältet och de olika gårdarna som finns i området. Utöver löpningen lovas utlottning av priser och underhållning. Brölloppet blir en perfekt start på din träning inför Kistaloppet! Priset är symboliska 20 kr. Anmäl dig till Brölloppet per mail till kistasc@hotmail.com.

/David

2 kommentarer:

 1. Vad roligt med ett eget lopp ute bland gårdarna! Det finns kanonfina spår som vi måste utnyttja bättre på Järvafältet. Ska ta mig ut till akalla by den 12e juni.

  Hälsar
  Putte

  SvaraRadera
 2. TRÄNING INFÖR KISTALOPPET. JAG E DÄR!!!

  HENOK

  SvaraRadera