tisdag 20 april 2010

Spring och Rösta - nu med Lars Ohly


Som vi berättade om tidigare här på bloggen arbetar vi med en kampanj som heter Spring och Rösta. Före och under kampanjen kommer vi att uppvakta Sveriges viktigaste politiker för att diskutera ungdomsfrågor i allmänhet och utanförskapsfrågor i synnerhet. Vi kommer då att berätta om arbetet med ungdomsverksamheten Husby Marathon och folkfesten och integrationssatsningen Kistaloppet. Förhoppningen är att politikerna tar med sig några av våra idéer hem till kammaren och funderar på hur de kan bidra till och hjälpa oss att sprida Husbymodellen som vi tagit fram. Mer om den senare.

Igår träffade Babak och Vandad som förste partiledare Lars Ohly från vänsterpartiet. Intressanta diskussioner fördes och grabbarna berättade bl.a. om förtidsröstningen som sker i anslutning till Kistaloppets målgång. Vår ambition är att ha samtliga partiledare samt andra rd-ledamöter på plats den 18 september (dagen före valdagen) för att skaka händer och pussa bebisar. Lars var mycket positiv till såväl Husby Marathon som Kistaloppet och lovade att VP kommer att ha folk på plats den 18 september.

Visste ni föresten att Lars är född i 163 och nominerades till Årets Kurdvän år 2008? Now you know.

På torsdag fortsätter vårt kampanjande när jag och Vandad träffar ytterstads- och bostadsbolagsborgarrådet Joakim Larsson från moderaterna.

/David

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar