torsdag 22 april 2010

Möte med borgarrådet Joakim LarsonIdag träffade Vandad och jag ytterstads- och bostadsbolagsborgarrådet Joakim Larsson från moderaterna i Stadshuset. Vi blev inbjudna att träffa Joakim efter vårt förra besök i City Hall under Järvadagen i januari. Joakim och hans kollegor Anna-Karin och Oliver fick veta mer om HM, Kistaloppet och kampanjen Spring och Rösta och verkade inse magnituden av vad som är på gång. Det är alltid roligt när folk recognizar...

Joakim har själv kommit igång med träningen inför Kistaloppet genom att köpa en helt ny löparoutfit i vårens färger. Nu återstår bara själva träningen men Joakim har sagt sig kunna springa in på en rätt så bra tid den 18 september. Även Anna-Karin och Oliver kommer att ta sig runt på godtagbara tider. Under 40 minuter känns vettigt.

Du vet väl föresten att du kan ladda ned John Laselles träningsprogram inför Kistaloppet här. John är flerfaldig SM-guldmedljör och landslagsman och vet vad han snackar om. Träningsprogram finns i tre nivåer: nybörjare, medel och vältränad. Alla ska med... så är bestämt.

/David

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar