torsdag 4 februari 2010

800 medlemmar på Facebook


Nu är FB-gruppen Kistaloppet - Välkommen till förorten! uppe i 800 medlemmar på fyra veckor. Medlemmar rullar in som det ska, det går bra nu.

Idag har Vani och Johan varit på viktiga möten i Stadshuset. Feiroz träffar senare idag Röda Korset för ett intressant samarbete med Husby Marathon. John Laselle har kommit tillbaka från träningslägret i Sydafrika med svenska friidrottslandslaget och har "hit the ground running". Babak arbetar med vår, än så länge sekretessbelagda, idé som kommer att göra Kistaloppet till något "jäkligt häftigt" för att citera Fredrik Bergvall. Själv åker jag efter en intensiv arbetsperiod till Chile och studerar Santiagos motsvarighet av Husby Marathon. Lite semester och släkthäng blir det också.

Håll dig uppdaterad här på bloggen. Vi vill redan nu passa på att flagga för en skön filmtävling som kommer att anordnas av oss i samarbete med Reactor och RMH MGMT GRP. Fina priser utlovas. Stay tuned.

/Dee

PS. Om du är ny på bloggen: Husby Marathon är ett ideellt ungdomsprojekt som använder långdistanslöpning som ett verktyg för social utveckling. Kistaloppet är en löptävling som arrangeras av föreningen Husby Marathon och äger rum den 18 september 2010. Kontakta oss per mail om du vill veta mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar