fredag 10 september 2010

HMP & Kistaloppet i Mix MegapolI morse snackade Gry, Adam & Co på Mix Megapol om HMP och Kistaloppet. Min Mac vägrar spela upp programmet men tydligen pratar de en stund ca 20 minuter in i sessionen. Berätta gärna i kommentarsfältet vad de säger.

Återigen har det varit en hektisk dag med hassel på kontoret, hämtning av t-shirts hos Screenprint Sthlm och nu en vända till handlarna i Husby Centrum. Jag ska informera om festen nästa lördag så att alla är med på banan.

Vidare vill jag gärna förtydliga en sak om Usain Bolt med anledning av ett samtal från min mor. Hon ringde strax efter jag åkt från Rickard på Screenprint. Samtalet var huvudsakligen:

M: Hej det är mamma
D: Hej mamma, jag vet att det är du
M: Hur går det med Kistaloppet? Hur många anmälda har ni nu?
D: Jo det går bra, mycket att göra. Vi har snart 1000 pers som springer...
M: Jo, jag undrar om den där kändisen ska springa... Han den snabba...
D: Usain Bolt?
M: Ja precis.
D: Jo alltså, det var ett skämt...
M: Men varför säger ni att han ska springa då??? Alltså ni kan ju inte lura folk!
D: Det var ett skämt, alla förstår väl att Usain Bolt inte springer. I och för sig är Kistaloppet bra men vi är inte där riktigt än.
M: Men ni luras ju... Kommer det några kändisar då?
D: Det var ett skämt. Ja Douglas Roos springer och idrottsministern. Sen uppträder Adam Tensta, Lazee och ett gäng andra tunga artister.
M: Aha för jag skulle marknadsföra Kistaloppet så det var ju tur att jag ringde. Alltså att jag ringde och stämde av...
D: Ja vilken tur.

osv.

Spelar Jay-Z's Dear Summer på repeat och laddar lite lätt inför Halvmaran imorgon med HMP. Lyssna föresten på Eboi & Glaciouz's version Dear Swagger. Svensk hiphop bubblar återigen. Det kommer ni att märka under Kistaloppet.

Ok, mot Husby Centrum nu. I'm out.

/David

2 kommentarer:

 1. Gry Forssell stavar just så.
  Det är omkring 25 minuter in i sista timmen, mellan 09 och 10.
  Gry säger tyvärr dock att hon tror att Husby Marathon Programme är gammalt och att Kistaloppet är en spin-off, dock är HMP i allra högsta grad levande.
  Hur som helst säger Gry att det är en skön idé, att hon gärna hade sprungit genom Kista, Husby, Akalla men ledsamt nog är upptagen. Sedan sägs det lite annat innan Adam skojar om att Gry inte ska ta med sig plånboken till gallerian. Det följs av att de försöker låta som att de springer och shoppar samtidigt.
  Ungefär.
  Här är länken till sista timmen, tror jag. Annars får man klicka på 09-10 och vänta, vänta, vänta på att den omoderna spelaren som Mix Megapol använder laddar fram till rätt ställe. Det kommer någonstans kring mitten, eller före, efter tre eller fyra låtar i rad.
  http://webbradio.mixmegapol.se/index.aspx?mediaid=74122&cid=1&cattype=2
  /B

  SvaraRadera
 2. äsch, jag tror Usain kommer. Ni kan väl bjuda på anmälningsavgiften?

  JAG kommer i alla fall. Alltid något?

  SvaraRadera