måndag 19 juli 2010

Benka i Dagens NyheterVeckan har börjat riktigt bra med fortsatt dunderväder och ny energi efter en ganska lugn helg. Det blir inte sämre av att läsa artikeln om vår bror Benka i Dagens Nyheter idag. DN:s journalist träffade upp Benka a.k.a. Mr Solid för en dryg vecka sedan och artikeln ovan är alltså slutprodukten. Eftersom artikeln inte finns på webben kommer vi att lägga upp en skannad version under morgondagen (tisdag).

Ett av syftena med Husby Marathon Programme är att alla deltagare ska sätta upp konkreta mål och veta hur de ska nå dessa. Förra måndagen höll vi i egen regi en workshop om målorienterat arbete och gick då igenom "SMART-teorin". Enligt denna teori ska ett mål vara:

Specifickt
Mätbart
Accepterat
Realistiskt
Tidsbestämt

Under workshopen identifierade alla såväl kort- som långsiktiga mål med löpningen men framför allt privata målsättningar. I dag fortsätter vi på samma workshop-tema med den andra halvan av HMP-laget. Vi har en hel del intressant workshops inplanerade framöver. Bland annat kommer Charlie Hansson, årets entreprenör 2009, nästa måndag och pratar om "The Power of Initiative". Håll utkik här på bloggen, nu kommer det uppdateras mer flitigt.

/David

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar