onsdag 3 augusti 2011

Handmodell som George Costanza

Armbandet på bordet.


Armbandet på handmodellen.

Idag fick vi äntligen de ljusblå Kistaloppet-armbanden som kommer att delas ut i påsarna. Idén med armbanden kom från Idris som funderade på hur man kunde göra något bättre än att dela ut flyers (som inte sällan slängs i närmaste korg). Om vi kunde göra armband som folk har på sig så bärs varumärket med stolthet en längre tid, resonerade Idris. Ett klokt förslag som nu alltså realiserats och vi har några tusen armband på HQ i Kista.

Vi kommer synas på stan vid olika tillfällen för distribution så plocka ett ex om du ser oss. Vi kommer att vara runt i 164/163 kommande veckorna och i stan på Midnattsloppet. Vi blir runt 40 pers som springer Midnattsloppet och precis som förra året kör vi en massiv guerilla marketing-insats.

Armbandet ser du på bilden ovanför. Finns i två storlekar: 180 mm resp. 200 mm i bredd. För att få en känsla över hur armbandet sitter runt handleden agerade jag handmodell. Det för mina tankar till Seinfeld-avsnittet när George blir upptäckt som handmodell. "Milky white". Priceless.

Se nu till att anmäla dig till Kistaloppet innan det är fullt.

/David

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar