fredag 29 juli 2011

Sub 40. Enough Said.

Årets utmaning. Sub 40. Enough Said.

För många löpare är 40 minuter på milen den magiska gränsen. Det händer ofta att löparbloggare skriver om när de bommat med några sekunder. På Kistaloppet får alla Sub 40-aspirerande löpare en unik utmaning. Spring under 40 så får du en en exklusiv windstopper-jacka från Newline (värde 600 kr) med trycket "Sub 40. Enough Said." på ryggen. Vi har tillsammans med Runners' Store tagit fram utmaningen och intresset är stort. Många mail kommer in till info@kistaloppet.se med frågor om jackorna. De vanligaste frågorna/svaren är:

Q1: Vad är det för jacka?
A1: Det är en lättvikts-windstopper från Newline (värde 599 kr). Kan rullas ihop till en boll. Jackan är svart med vitt tryck "Sub 40. Enough Said" på ryggen.

Q2: Får alla som springer sub 40 en jacka?
A2: Det finns endast 100 jackor så de 100 första på sub 40 får en jacka.

Q3: Kostar det något att delta i utmaningen?
A3: Nej, utmaningen är kostnadsfri. Du betalar endast startavgiften till Kistaloppet, 200 kr.

Sådär ja, nu är det bara att formtoppa till den 10 september. Anmäl dig på www.kistaloppet.se och följ John Laselles träningsprogram för Sub 40. Det går självklart bra att springa långsammare än så.

Lycka till!

D

2 kommentarer:

 1. Åh! Vilken bra anledning att kapa tid! Fyra minuter, det ska väl inte vara så svårt?? ;-)

  SvaraRadera
 2. Hej Karin! Kul att du hittat hit till bloggen. 44 på milen är imponerande. Att kapa fyra minuter blir en fin utmaning ;) Följ John Laselles träningsprogram för Sub 40 så kommer du en bra bit på vägen i alla fall!

  http://www.kistaloppet.se/?page=komigang

  Mvh
  David

  SvaraRadera