fredag 14 januari 2011

Think Big Lectures. Premiär den 20 januari med Charlie Hansson.Precis som rullator-rullande pensionärer har vi legat ganska lågt de senaste månaderna och många har undrat om vi försvunnit, lagt ned verksamheten eller bara inväntar Kistaloppet 2011. Sanningen är att vi har ett antal nya spår på gång och närmast ut är den episka föreläsningsserien Think Big Lectures.

Think Big Lectures, eller TBL som vi själva kallar det, är en kostnadsfri föreläsningsserie med entreprenörer, inspiratörer och vardagshjältar i olika discipliner som genom sina historier ska få dig att tänka stort. Vi tror helhjärtat på tankens kraft som medel för att förändra attityder, liv och slutligen även världen. Ambitionen med Think Big Lectures är att du ska inspireras att ta första steget mot företaget du vill starta, uppfinningen du vill uppfinna, boken du vill skriva eller berget du vill bestiga.

Först ut på torsdag den 20 januari i stora salongen i SF Bio i Kista Galleria är superentreprenören Charlie Hansson. Charlie har en spännande bakgrund och berättar om sin resa från fattig student utan kontakter till att bli IT-miljonär, årets entreprenör och en trendsättare inom ansvarsfullt företagande. Charlie gästade i somras Husby Marathon Programme och höll en grym workshop som du kan läsa mer om här.
Se till att anmäla dig till Charlie Hanssons föreläsning redan idag. Begränsade platser så först till kvarn gäller. Du anmäler dig genom att klicka på LÄNKEN TILL ANMÄLAN.


Välkommen!

/David

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar