söndag 14 mars 2010

Rapport från Play4Charity

We run things. Du vet hur vi görrrr...
Ahmed Berhan från Raw Comedy och Sanna Bråding.
Avspark mot Jagplus8.
Ahmed Berhan drog en av många sköna one-liners...

Husby in the building! Lördagens insatser från Play4Charity i Solnahallen var väl godkända men räckte tyvärr inte hela vägen.

I första matchen spelade vi mot Jagplus8 som i slutet av dagen stod som segrare av hela turneringen. Första fem lirade vi boll som man gör i 164 och hade bra press. Jagplus8 satte dock mot slutet av matchen en kasse och vann med 1-0. Vår målvakt Alikalay storspelade med ett antal tv-räddningar och var utan tvekan matchens lirare. J+8 hade ett tight lag genom hela dagen och var väl värda vinnare av pokalen. De slog t.ex. favorittippade Salong Betong med 5-0.

Andra matchen spelades mot Sidekick Media som hade ett samspelt lag med många tekniska gubbar. Vi tog ledningen med 1-0 genom Rim och hela truppen spelade stabilt. Ett mindre genomtänkt beslut av domaren kostade dock oss en kvittering och sen slarvade vi in ett riktigt skitmål med tio sekunder kvar. 1-2. Sånt är livet.

Mohammed Ali underhöll publiken på bästa sätt i pausen och visade att svensk rap är bäst när den kommer från orten.

Tredje och sista gruppspelsmatchen spelade vi mot Handelskamraterna. En vinst med många mål och lite tur kunde medföra avancemang till semi. Ett tidigt mål bakåt var inte riktigt starten vi ville ha... Grabbarna från Handels hade en bättre dag och matchen slutade till slut 0-4.

Sammanfattningsvis var det ett grym dag med bra fotboll och underhållning - allt för Läkare utan gränsers insatser i Chile och på Haiti. Grattis till Jagplus8 för finliret och stort grattis till Big Daddy Fane som vann årskortet på World Class!

/Dee

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar